Wednesday, December 2, 2009

Masih mahu bersilat – Anwar gagal buang kes meliwat


Kah….. kah…… kah…… kah……… masih nak bersilat lagi si Anwar al-juburi ?

Usaha-usaha Anwar al-juburi untuk ketepikan dan membatalkan kes liwat bekas pembantunya, Saiful Bukhari Azlan tidak kesampaian.

Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur pagi Selasa lalu menolak permohonannya untuk tujuan berkenaan. Kes yang sekian lama tertangguh ini akan mula didengar pada 25 Januari hingga 25 Februari ini. KLIK

“Saya sudah bersedia beri keterangan. Jangan tangguh lagi. Biar mahkamah tentukan perbicaraan kes liwat ini secara adil,”. Itu permintaan Mohd Saiful Bukhari Azlan.

Mohd Saiful Bukhari Azlan menyambut baik keputusan berkenaan dan bersyukur doanya supaya kes itu dibicarakan di mahkamah selepas sekian lama tertangguh dimakbulkan.

Anwar al-juburi pula menyatakan rasa kesal dengan tindakan hakim menetapkan tarikh perbicaraan walaupun permohonannya mendapatkan bahan bukti untuk menyiapkan pembelaan beliau masih belum diputuskan oleh Mahkamah Persekutuan.

Anwar al-juburi berkata, keputusan tersebut menjadikan kes berkenaan sebagai kes pertama dalam sejarah kehakiman yang menyaksikan mahkamah menyebelahi pendakwaan seks dan mengenepikan bukti-bukti perubatan. KLIK

Tunggu sahajalah Anwar !!!!!!!!!!!! apa yang hendak ditakutkan kalau rasa diri itu benar……….. kah….. kah…… kah….. kah…….

Jika didapati bersalah, Anwar al-juburi akan menghadapi penjara 20 tahun. Bukan lama…… kah….. kah…… kah….. kah……

Berani kerana benar, takut kerana salah…. Kah…. Kah…. Kah…. Kah…. (pinjam style tukartiub punya blog) kah….. kah….. kah….. kah…..


10 comments:

 1. kena tetap kena. nak lari kemana. PG cadang biar le DSAI sendiri jadi hakim kes dia ini. semua hakim tak betul.dulu kata peguam sulaiman abdullah sakit sebab itu tarik diri. tengok sulaiman sihat aje dok membawa kes nizar sampai sekarang sekalipun tak ke hospital sakit. memang dasar pembohong

  ReplyDelete
 2. nak bersilat ape lagi...langkah dah sumbang.....ini DSAI tengah fikir langkah seterusnya.....langkah seribu...

  ReplyDelete
 3. SLM BRO...SKANG MISTER 1 RINGGIT DH MULA BERSILAT JD PENASIHAT KEWANGAN. KONON2 NK TUNJUK BAKAT LA YG DIA TERER BAB2 SPIN DUIT KERAJAAN. PD HAL JUBOR DH MCM KENE BAKAR TEKULAT2..PADAN MUKE HANG NUARR KEHKEHKEH

  ReplyDelete
 4. Langkah seribu..kui kui kui..ccz tumpang gelak baca postingd an komen-komen dalam blog Yang gambi hari ni..silat dah sumbang, bercakap pun dah sumbang..itulah..perempuan kan untuk lelaki dan lelaki untuk perempuan..masih suka sesama sendiri ni yang musykil ni..

  ReplyDelete
 5. Salam,

  silat cabut, ashik lr dr pbicaraan sj

  ReplyDelete
 6. Salam Bapak....Terlebih dahulu koi nak ucapkan takziah diatas kepulangan Ayahanda Bapak YG ke rahmatullah hari sabtu yg lalu..semoga Rohnya dicucuri rahmati bersama-sama orang yang soleh.....AMIN.... Syukur akhirnya kes liwat yang Lewat akan dibicarakan juga bagi menentukan keadilan sebenar.Koi macam YG juga pelik dengan sikap DSAI yang takut sangat nak bicara kes beliau sendiri kata beliau tak buat.Koi rasa DSAI tak buat sebab dia orang baik,.. tak caya cakap koi cuba tanya isteri dia kak Wan Azizah.....bapok la baiknyer Awnor ni....Koi kenal ngat Anwor ni........

  ReplyDelete
 7. salam saudara. Baru sahaja saya mendapat tahu bahawa ayahanda saudara telah berpulang kerahmatullah. Saya bersama keluarga merakamkan takziah dan semoga saudara bersabar dengan dugaan Allah ini.

  ReplyDelete
 8. ArifOmar, Geng, Jeffry, CCZ, Junah, betul sesangatlah komen tuan semua..... inilah 'bapak pemikir penipu terbaik' dunia kalau bab-bab nak membelit......... terima kasih komen tuan-tuan.

  PokLi, Mrakunman, terima kasih di atas ingatan tuan..... semoga Ayahnda dicucuri rahmat... InsyaAllah.

  ReplyDelete
 9. Guna gambar tuanku?guna quraan jawi?TERUK lah LU.ini macam serupa laman resmi KERAJAAN lah. Hei taruk betul lah ko orang. Lu UMNO kah? Banyak Busuk Lu Punya hati. Kita orangpun kafir tau juga lah. tak baik ini macam.

  ReplyDelete
 10. ingat woiYG kubur ayahanda masih merah,
  tarak baik ini macam cakap mau semayang banyak,patut mau berkabung 40 hari

  ReplyDelete

Kalau anda sudi komen, silakan, tapi dengan penuh tanggungjawab...... terima kasih di atas komen anda..