Sunday, February 7, 2010

Transformasi Malaysia ala DAP - nasib anjing pun lebih baikSemalam Ahli Parlimen Nibong Tebal, Tan Tee Beng mendakwa Lim Guan Eng melayan wakil rakyat PKR seperti ‘anjing’.

Hari ini Parti Cinta Malaysia (PCM) menyifatkan Ketua Menteri itu sebenarnya lebih zalim daripada itu.

Naib Presiden PCM, Huan Cheng Guan, nasib anjing adalah lebih baik kerana mempunyai tuan yang penyayang dan memberi cukup makan berbanding layanan yang diterima oleh wakil rakyat PKR. Klik

Baru tahu perangai DAP atau siapa Lim Guan Eng anak lelaki kepada Lim Kit Siang @ Lee Kuan Yu @ Ching Peng ?

Baru tahu perangai sebenar DAP-Lim Guan Eng seorang yang besar kepala, cauvinis, dictator serta perkauman. Jelas sekali seperti yang dilebelkan oleh Ahli Parlimen Kulim-Bandar Baharu, Zulkifli Noordin.

DAP sudah mula menunjukkan 'taringnya' tanpa mempedulikan PKR dan PAS. Nampaknya PASjuga akan terus mendapat rintangan untuk memperjuangkan Islam sebagaimana yang dijanjikan kepada pengundi-pengundi Melayu Islam.

Beranikah PAS dan PKR menentang kekuasaan DAP ?

Sudah jelas bukan, inilah akibatnya jika gabungan itu diwujudkan semata-mata ingin merebut kuasa, semata untuk melihat kuasa Melayu dari UMNO berkubur……..

DAP-Lim Guan Eng lebih kurang juga dengan pemimpin pengganas yang melabelkan mana ahli dalam pakatan rakyat yang mengkritik DAP sebagai ejen UMNO-BN. Apa-apa yang berlaku semua dituding kepada UMNO, inilah perangai DAP, inilah cara komunis memerintah……………..

Inilah dia bentuk transformasi Malaysia mengikut acuan DAP…….. bukan mengikut acuan PAS, jauh sekali dengan acuan PKR…….


10 comments:

 1. A'kum Yang Gambi..Tak masuk akal betullah bila sesama mereka berkelahi. Habis keluar macam2. Dari berbalah itu ini, lebih baik beritahu terus keputusan untuk setia dengan PR atau tidak. Seolah-olah nak ambil peluang di masa Penasihat sedang kesusahan dari diikat.

  ReplyDelete
 2. PAS BERANI LAWAN DAP? JANGAN HARAP HANYA DOKONG DAP KERANA SATU ALASAN SAHAJA. DAP AKAN MEMBENARKAN HUDUD DILAKSANAKAN JIKA PR MEMERINTAH. ITU YANG PAS DOKONG DAP SANGAT TU.

  MOKHTAR. MOKHTAR.

  ReplyDelete
 3. Pakatan ni kuat berlakon....Apa motif yang tersirat hanya mereka yang mengetahui...

  ReplyDelete
 4. SLM BRO..HEHEH SKRG NI NASIB KETUA MENTERI JAMBAN TU LG SUWEYY DARI ANJING!..HARKKK PTUIHHH!!

  ReplyDelete
 5. salam..

  seronok membaca di sini..
  jarang beri ulasan... selalu dtg membaca sajer

  gambar tu kelakar hehe

  ReplyDelete
 6. BIBIT-BIBIT PERPECAHAN DAN KERUNTUHAN PR TELAH BERLAKU SATU PERSATU..

  JIKA SI NUAR SANGKUT DIDALAM KES SODOMI II..PR KEHILANGAN KETUA IBARAT KEHILANGAN NAHODA KAPAL..KAPALNYA AKAN HANYUT TANPA HALUAN..

  IBARAT ANAK AYAM KEHILANGAN IBU..

  ITULAH HUKUMAN KEPADA MEREKA JUGA KEPADA HAMPAS KERANA TERLALU BONGKAK

  ReplyDelete
 7. CCZ, Arif Omar, Isac, Jeffry, Abang Tuah, itulah yang menyebabkan LGE-DAP naik tocang, bos besar PKR akan terhumban dari kapal..... terima kasih.

  Riesna Zasly,selamat datang ke blog kawan dan terima kasih....

  ReplyDelete
 8. KESIAN BETUL KAT PKR, DAP LAYAN DEPA NI MACAM ANJING JE. DARI DULU LAGI MEMANG DAP NI PERANGAI TERUK CAM HARAM JADAH!

  ReplyDelete
 9. Salam,
  Apa macam DAP anggap PKR ibarat sampah,
  kalau gitu lebih baik keluar dari Pakatan Pembangkang, ia cuma permainan DAP untuk berkuasa. Sedarlah kembalilah ke pangkal jalan.

  ReplyDelete

Kalau anda sudi komen, silakan, tapi dengan penuh tanggungjawab...... terima kasih di atas komen anda..