Thursday, February 11, 2010

Raja Petra-bapak berseronok dalam pelarian, anak telan pisau cukur dalam penjara


KUALA LUMPUR: Raja Azman Raja Petra, anak lelaki editor Malaysia Today, Raja Petra Raja Kamarudin, yang baru-baru ini dipenjarakan kerana mencuri, dimasukkan ke hospital selepas dia dipercayai menelan sebilah pisau cukur. Klik


14 comments:

  1. Agaknya tertekan sangat kot. Bapak tak turun tengok anak. Itulah. Kaki spin sangat sekarang anak jadi haru biru.

    ReplyDelete
  2. salam bro YG,
    kesian...huhu
    sakit serba serbi ni maknanya..

    ReplyDelete
  3. salam bro YG

    itukan karektor bapak hanjing
    hanjing kalo dah beranak pinak kan blah...
    maka pengkagom2 bapak hanjing pun satu spesis la tuh

    nauzubillah...
    moga disambar petir bapak hanjing nih

    ps : sian plak nengok anak dia menderita
    ish...ish...ish

    ReplyDelete
  4. CCZ, Putera Merdeka, Jibaouk, inilah jadi kalau makan upah buat fitnah, ilmu kepandaian serbaserbi ada tapi digunakan untuk benda-benda jahat..... lepas tu lari tak berani kehadapan... anak dan keluarga juga yang menderita.... terima kasih komen.

    ReplyDelete
  5. ANAK DIA TELAN PISAU, APASAL YANG NGKO SAKIT PLAK

    ReplyDelete
  6. Raja Azman Raja Petra berkata: Lebih baik aku mati daripada aku terus tersiksa melihat kecurangan daddyku memeluk wanita Polland dan berfoya-foya di belakang mamaku....oh daddy lebih memilukan hati saya...why daddy makan sorang..saya pun nak juga pompuan polland tu...sampai hati daddy makan sorang-sorang...kalau macam ni daddy makan sorang...biarlah saya makan pisau cukur yang telah diguna oleh pompuan tu........tak dapat pompuan tu dapat pisau cukur pun jadi....ehmmmm sedap....patutlah daddy tak nak balik-balik....

    ReplyDelete
  7. AIB, patutlah ada yang kata orang macam awak ni berfikiran tertutup..... Raja Petra yang terlalu mengkritik kuasa Melayu dengan upah tapi takut berhadapan dengan fitnah, sedangkan keluarga sendiri terkucir.........

    ReplyDelete
  8. Salam,
    AIB tu penjilat buntut siapa agaknya? Kalau dh tak ada siapa lg yg kau njk jilat, meh jilat buntut aku plak. Taraf ko atas skit dari anjing kurap, hehe

    ReplyDelete
  9. A-I-B
    ANAK DIA TELAN PISAU, MEMANG LA ANAK DIA YG SAKIT
    bukan kite org... bangkai!!!

    kecuali
    NUOR SUNTUT KO, MAKA JUBO KO LA YG SAKIT
    bukan kite org bongokkkkkkk!!!! cet..spesis kaldai

    ReplyDelete
  10. BH, marah nampak ?...... jangan dicabar si AIB tu, nanti dia datang sungguh..... dah lama dia tak buat kerja tu..... terima kasih komen.

    Jibaouk, biarlah si AIB ni nak kata apa..... terima kasih.

    ReplyDelete
  11. kesian. bapak dok berseronok tp anak mkn 'pisau cukoq'. bapak duduk apartment mewah, anak duduk sangkaq besi...bapak jenis apa ni...???

    ReplyDelete
  12. aper cerita kapal selam tak boleh menyelam..
    HAHAHAHAHAHA>>>

    ReplyDelete
  13. salam YG,

    bukan..anak raja petra tak telan sendiri..ada konspirasi umno yang suruh pi telan...bangang..

    oh ya saya teh memasukkan blog tuan dalam blogroll saya.

    salam perjuangan

    ReplyDelete

Kalau anda sudi komen, silakan, tapi dengan penuh tanggungjawab...... terima kasih di atas komen anda..